Ballonplooien voor beginners

Tijdens deze 3uur durende privéworkshop leer je de basis van het ballonplooien. Je leert verschillende technieken en ook heel wat leuke figuren die absoluut een succes zullen zijn bij je kinderen thuis of op je werk! Materiaal en drank zitten in de prijs inbegrepen. (€160)

Liever een workshop in groep? Max. 6 personen. Geraak je niet aan 6personen, laat dan je gegevens achter en ik contacteer je vanaf ik minimum 4personen heb gevonden. (€55/persoon incl. materiaal en drank)

Ook de mogelijkheid om nadien een starterspakket aan te kopen met enkele modelleerballonnen en een pomp. Deze workshop kan zowel te Merksem doorgaan als op verplaatsing.

Ballonplooien voor gevorderden

Tijdens deze 3uur durende privéworkshop leer je figuren maken waarvan de mensen echt een wow effect krijgen. Voor deze workshop is basiskennis van het ballonplooien vereist. Je leert figuren maken die je onderscheiden van vele andere ballonplooiers. (keuze tussen grote figuren of extreem grote) Materiaal en drank zitten in de prijs inbegrepen. (€175)

Liever een workshop in groep? Max. 6 personen. Geraak je niet aan 6personen, laat dan je gegevens achter en ik contacteer je vanaf ik minimum 4personen heb gevonden. (€65/persoon incl. materiaal en drank)

Deze workshop kan zowel te Merksem als op verplaatsing gegeven worden.

Ballondecoraties voor beginners

Wil jij leren om je eigen ballondecoraties te maken? Tijdens deze workshop komen er heel wat tips en technieken aan bod. En voor je het weet ben jij een pro in het versieren van ruimtes en het maken van de mooiste ballondecoraties! (€70/uur/persoon met een minimum van 3uur)

Tijdens deze workshop leer je pilaren maken, bogen, organic slingers, tafelstukken, heliumballonnen, kleine ballonboeketten,...

Deze workshop gaat door in mijn atelier te Merksem en kan enkel gegeven worden aan mensen met een geldig btw nummer en werkende in de ballonnensector.

Ballondecoraties op maat

Hebt u specifieke dingen die u graag zou willen leren? Of wil u uw skills naar een nog hoger niveau tillen? Wij helpen u hier graag mee verder! (€90/uur/persoon met een minimum van 2 uur)

Deze workshop gaat door in mijn atelier te Merksem en kan enkel gegeven worden aan mensen met een geldig btw nummer en werkende in de ballonnensector.

Geef ons op voorhand door wat u graag zou willen leren, waar u tegenaan loopt,... en wij zorgen dat u met een grote rugzak vol technieken, tips en tricks weer naar huis gaat!

Reserveer hier je workshop

Bel ons of vul het contactformulier in en wij gaan samen op zoek naar een gepast moment voor de workshop!