Stufferballon

In deze ballonnen kunnen we allerlei voorwerpen steken die de grote hebben van een cd of herleid kunnen worden naar dit formaat. Zo kan je in deze ballonnen knuffelbeer, kleding, geld, speelgoed, eten, drinken en zoveel meer steken. Je kan het niet gek genoeg bedenken of wij steken het in een ballon.

Hebt u zelf al materialen? Dan kunnen deze zeker ook in de ballon gestoken worden. Let wel op de maximale grote. Bij twijfel kan je ons steeds contacteren. Zelf hebben wij ook een assortiment van producten zoals knuffels, kleding, tutjes, moeder- en vaderdag cadeaus, meter en peter cadeaus ,... Materialen kunnen ook steeds bedrukt worden met naam ( vanaf €4,95)

PRIJZEN

1. Stufferballon gevuld met kleine ballonnetjes met latexballon bovenaan en afgewerkt met lintjes - €20 (+€3 voor extra ballonkrullen)
2. Idem optie 1, maar in plaats van een latexballon een folieballon bovenaan €25 (+€3 voor extra ballonkrullen)

Geldballonnen

Wil je graag een centje geven op een leuke en originele manier? Laat het dan in een ballon steken! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wist je dat we nu zelfs heliumballonnen hebben met briefjes geld eraan die omhoog vliegen wanneer je de strik losmaakt? Verrassend en origineel! Wat heb je nog meer nodig?!

PRIJZEN

* prijzen starten vanaf €27,95

Balloon box

Een balloon box is een doos gevuld met cadeautjes, lekkers, bloemen,... met bovenaan een ballon die voorzien kan worden van een persoonlijke tekst. U kan kiezen voor materialen die zichtbaar zijn of u kan ook een cadeautje, het geslacht van uw baby of geld verstoppen in de doos. Van zodra het lint losgemaakt wordt, komt het cadeau op de tekst tevoorschijn.

PRIJZEN

Prijzen starten vanaf €40

BEstel hier je ballonboeket

Bel ons of vul het contactformulier in en wij gaan samen met jou op zoek naar het best geschikte ballonboeket voor jouw feest!