Er zijn ontelbaar veel creaties mogelijk. Hebt u al een thema of kleuren in gedachte, dan gaan we samen op zoek naar de gepaste decoratie. Ook wanneer u nog helemaal geen idee heeft, ga ik graag met u op zoek om de perfecte decoratie te vinden voor uw gelegenheid!

Maak het persoonlijk en laat een naam/tekst of logo op je ballon zetten. (vanaf €4,95/bedrukking in 1kleur) Wij personaliseren zowel latex, bubble als folieballonnen in diverse kleuren.

Hebt u vragen hieromtrent? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Belangrijk om te weten:

  • Een ballon met helium zal stilaan beginnen krimpen, waardoor ook de tekst blaasjes zal vertonen en stilaan zal loskomen. Dit is geen fout in de ballon of bestickering, maar een natuurlijk proces.
  • Ook wisseling van temperatuur kan effect hebben op de bestickering.
  • De personalisering van uw ballon blijft normaal gezien de hele dag van levering goed zitten. Dol Fijne Balloncreaties kan geen garantie geven voor de dagen daarna.

U kan ook een grote hoeveelheid ballonnen  laten bedrukken. Gelieve hiervoor tijdig te bestellen aangezien we hiervoor met een externe firma werken. 

Wij kunnen ballonnen vullen met geld, kleine ballonnetjes, confetti, veertjes, piepschuim balletjes, pomponnetjes, belletjes, lichtjes, … .

Steek je liever een groter cadeau in een ballon zoals een beer, kleertjes, een fles wijn,… dan kan dit zeker. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wij beschikken ook over heel wat materialen die aangekocht kunnen worden om de ballon mee te vullen.

Voor de meeste decoraties is een week van tevoren voldoende. Hoe vroeger u natuurlijk besteld, hoe meer we u kunnen garanderen dat de juiste ballonnen voorradig zijn en dat het nog in onze planning past. Hebt u toch een last minute bestelling, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij doen het hoogst nodige om deze bestelling nog op tijd bij u te krijgen.

Annulaties kunnen tot twee weken voor datum gebeuren zonder extra kosten.

Bij annulaties tussen 1 & 2 weken voor datum wordt er 50% van de bestelling aangerekend.

Bij annulaties minder dan een week voor datum wordt de bestelling voor de volle 100% aangerekend.

De betaling kan cash, met payconiq of via overschrijving betaald worden.

Indien het om een grote decoratie gaat, in drukker periodes zoals communies of bepaalde feestdagen valt of meerdere maanden van tevoren wordt besteld kan het zijn dat wij een waarborg vragen.

Op materialen zoals staanders, tafelstaanders, bogen, kunstbloemen,…wordt er een waarborg gevraagd. Deze dient cash betaald te worden en hiervoor dient een document ondertekend te worden. We vragen uitgeleende materialen terug te bezorgen binnen een termijn van 2weken na levering van de ballondecoratie. Deze waarborg krijgt u terug indien de materialen voor de opgegeven datum worden teruggebracht. Per extra dag wordt er 1euro aangerekend. Materialen worden aanschouwd als overgekocht door de klant wanneer er 14dagen zijn verstreken na de opgegeven datum. De waarborg kan dan niet meer teruggevorderd worden. Wanneer er dingen beschadigd of stuk zijn kan een deel of de volledige waarborg worden ingehouden.

We vragen uitgeleende materialen terug te bezorgen binnen een termijn van 2weken na levering van de ballondecoratie. Hiervoor wordt ter plaatse een document opgesteld dat ondertekend dient te worden. Ook dient er hiervoor een waarborg (cash) betaald te worden. Deze krijgt u terug indien de materialen voor de opgegeven datum worden teruggebracht. Per extra dag wordt er 1euro aangerekend. 14dagen na de opgegeven datum worden de materialen aanschouwd als overgekocht door de klant en kan de waarborg niet meer teruggevorderd worden. Wanneer er dingen beschadigd of stuk zijn kan een deel of de volledige waarborg worden ingehouden.

De zweeftijd van een ballon hangt van een aantal factoren: de maat van de ballon, het materiaal van  de ballon, de weersomstandigheden (zon, regen, wind, airco hebben onvermijdelijk invloed op de levensduur van een ballon).

Op de zweeftijd kan nooit garantie gegeven worden. Wij gebruiken wel een product in onze ballonnen om de zweeftijd te verlengen.

De klant wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn.

 

Het soort decoratie alsook de weersomstandigheden kunnen invloed hebben op de levensduur van een ballondecoratie.

 

Er kan helaas geen garantie gegeven worden op ballondecoraties. Vanaf de ballon opgehaald of geleverd is, is Dol Fijne Balloncreaties niet meer verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de decoratie. Moest er zich toch een probleem voordoen, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren, zodat we indien mogelijk naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Bij folieballonnen kan dit te maken hebben met temperatuur. Wanneer je van een warme naar een koude omgeving gaat zal de ballon krimpen. Dit hersteld zich meteen terug wanneer je terug in een warmere omgeving komt.

Bij latexballonnen heb je ook het natuurlijke proces waarbij ballonnen elke dag een beetje krimpen. Dit is niet altijd met het blote oog te zien. Wanneer een ballon bedrukt is, kan dit wel effect hebben op de tekst. Deze gaat lichte blaasjes vertonen.

Losse ballonnen kunnen enkel aangekocht worden indien er een andere ballondecoratie is besteld.

De ballonnen die wij gebruiken voor onze creaties zijn gemaakt van 100% pure natural biodegradable latex, in tegenstelling tot de goedkopere merken. Dit betekent dat de recycleertijd van onze ballonnen even lang duurt als de recycleertijd van een eikenblad. Dit is belangrijk bij oplatingen met helium gevulde ballonnen. Daar deze in de natuur terecht komen.

Sempertex recycleert zijn afval op een originele manier.
Ze ontwikkelden een nieuwe lijn producten speciaal om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Duro Dog Toys zijn speeltjes voor honden, gemaakt van kapotte ballonnen en restanten van latex. Duro producten zijn duurzaam en bevatten geen giftige stoffen. Alle elementen van Duro Dog Toys zijn 100% organisch en daarom ook biologisch afbreekbaar .

Latex ballonnen:

5inch   = een ronde ballon met een diameter van ongeveer 13cm
10inch = een ronde ballon met een diameter van ongeveer 25cm
12inch = een ronde ballon met een diameter van ongeveer 30cm
18inch = een ronde ballon met een diameter van ongeveer 45cm
24inch = een ronde ballon met een diameter van ongeveer 60cm
36inch = een ronde ballon met een diameter van ongeveer 90cm

Folieballonnen:

Deze hebben heel wat verschillende groottes en afmetingen en zijn ook verkrijgbaar in enorm veel varianten.

Er bestaan ook nog heel wat andere soorten ballonnen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zet een ballon het best in de schaduw of binnenshuis. Door extreme hitte of direct zonlicht kunnen ballonnen verkleuren of springen. Plaats dus ook geen ballonnen in de buurt van verwarmingstoestellen.

Als u de ballondecoratie pas de volgende dag nodig heeft, zet u deze het beste op een donkere en koele plaats met de plastic erover.

Folieballonnen kunnen krimpen en terug uitzetten bij temperatuurwisselingen. Voornamelijk in de winter is dit zichtbaar.

Ballonnen krimpen, dit is niet altijd met het blote oog te zien. Wel kan dit effect hebben op de bestickering. Dit is het natuurlijke proces van de ballon.

Van het productieafval in de fabriek waar de ballonnen worden gemaakt, wordt er hondenspeelgoed gemaakt! Indien u interesse hebt in het hondenspeelgoed, kan u me ook altijd contacteren voor de mogelijkheden.